Academia Vampirilor – in sfarsit ecranizat

Preger Entertainment a achiziţionat drepturile cinematografice pentru seria ACADEMIA VAMPIRILOR de Richelle Mead – un bestseller New York Times. În Statele Unite, Academia vampirilor a debutat pe New York Times Bestseller List în 2007 şi continuă să se menţină acolo cu fiecare nouă carte din serie, datorită entuziasmului cititorilor şi al criticilor. A avut vânzări de peste 3.5 milioane de exemplare pe plan local şi 1 milion de exemplare pe piaţa internaţională. Academia vampirilor a fost publicată până acum în 34 de ţări, inclusiv în Marea Britanie şi Australia. În America, Spirit Bound, volumul 5 al seriei, a ajuns pe locul 1 în New York Times şi USA Today, fiind totodată cea mai vândută carte simultan şi în Australia şi în Noua Zeelandă. Cea de-a 6-a carte şi ultima din serie va fi lansată în decembrie 2010. Pe baza succesului internaţional, Penguin/Razorbill a comandat o continuare a seriei, ce va începe în 2011.

Fanii seriei din toată lumea au împăienjenit reţelele de internet cu prezentări ale filmului create de ei înşişi, chat rooms, bloguri şi chiar petiţii pentru transpuneri cinematografice – trimiţând un mesaj deosebit de puternic la Hollywood pentru aducerea personajelor create de Mead pe marele ecran. “Acest viral a explodat pe internet,\’ comentează Preger. \’Găsirea unei poveşti epice ca aceasta şi adaptarea ei este un lucru, dar să descoperi ulterior acest public uriaş, ce creşte exponenţial, ce aşteaptă cu nerăbdare — chiar cere — ca filmul să fie produs, este o realitate incontestabilă, ce îţi impune o marre responsabilitate./Fanii si-l doresc pe Ben Barnes ca Dimitri si Megan Fox ca Rose.Academia vampirilor este o serie urban fantasy şi \’romance paranormal\’ pentru adolescenţi, plină de suspans şi dinamism. Acţiunea se petrece în zilele noastre, într-un univers bântuit de vampiri clandestini, unii dintre ei pe jumătate oameni, într-o lume dominată de alchimie şi magie. Richelle Mead face trecerea de la axarea interesului pe vampirii – personaje masculine misterioase şi ameninţătoare precum cele din Amurg, Vampirii Sudului/True Blood şi Jurnalele vampirilor la personajul feminin de 17 ani, puternic, dar totuşi cu slăbiciuni, care se confruntă plină de curaj cu lumea din jurul său. Rose Hathaway este dhampir, jumătate om/ jumătate vampir şi gardian al moroilor, o specie de vampiri paşnici, magici şi muritori, care supravieţuiesc hrănindu-se cu sângele donatorilor benevoli, îmbătrânesc şi mor. Ascunsă în inima pădurilor din Montana se află Academia St. Vladimir, locul unde moroii şi dhampirii învaţă să-şi ocupe locul în societatea Moroi. Rose trebuie să înveţe să-şi cunoască abilităţile moştenite de dhampir şi să câştige aprobarea Consiliului Regal, pentru a deveni gardian al prinţesei Lissa, cea mai bună prietenă a sa şi singura moştenitoare a uneia dintre cele 12 familii regale de moroi. Rose şi Lissa împărtăşesc o misterioasă legătură psihică şi un simţ al destinului, dar întâi de toate trebuie să supravieţuiască unei intense vieţi sociale, politicii şi provocărilor fizice ale vieţii de moroi de la Academie. Dincolo de centurile magice de securitate ale sanctuarului de la St. Vladimir aşteaptă cea mai mare ameninţare dintre toate, strigoii, o specie de vampiri însetaţi de sânge, nemuritori şi prădători ai neamului Moroi.
Image and video hosting by TinyPic13 comentarii la Academia Vampirilor – in sfarsit ecranizat

 1. [...] Preger Entertainment a achiziţionat drepturile cinematografice pentru seria ACADEMIA VAMPIRILOR de Richelle Mead – un bestseller New York Times. În Statele Unite, Academia vampirilor a debutat pe New York Times Bestseller List în 2007 şi continuă să se menţină acolo cu fiecare nouă carte din serie, datorită entuziasmului cititorilor şi al [...] Filme Noi 2010 – Filme Bune – Top Filme Tari Cinema8 Online [...]

 2. tafhohece says:

  t’s such a important site. fanciful, quite interesting

 3. videos divertidos says:

  Thanks for the blog info. I’d like to subscribe to your RSS.

 4. help for unemployed says:

  Thanks for the blog loaded with so many information. Stopping by your blog helped me to get what I was looking for.

 5. nursing scholarships says:

  Really nice blog!

 6. mike says:

  demons@eyepiece.malformations” rel=”nofollow”>.…

  good….

 7. Rex says:

  seat@laurie.tug” rel=”nofollow”>.…

  good!…

 8. miguel says:

  heeled@breathtaking.quakes” rel=”nofollow”>.…

  ñýíêñ çà èíôó!!…

 9. Zachary says:

  briefest@contradictory.sling” rel=”nofollow”>.…

  good….

 10. brent says:

  primers@revolved.hash” rel=”nofollow”>.…

  áëàãîäàðåí!!…

 11. alfonso says:

  rundfunkchor@colleges.libertines” rel=”nofollow”>.…

  ñïàñèáî!!…

 12. Tommy says:

  memos@vegetarian.bumping” rel=”nofollow”>.…

  thank you!!…

 13. ian says:

  major@kapnek.selfless” rel=”nofollow”>.…

  ñýíêñ çà èíôó!!…

Lasati un comentariu

* :*