Comedie spumoasa – Teleportati in adolescenta

poster teleportati in adolescenta“Ce as face eu la liceu daca as avea mintea de acum… “. Multi dintre noi ne gandim cu regret la lucrurile bestiale care ne-au scapat printre degete in perioada adolescentei: partide de sex napraznic, senzatii tari, petreceri dupa care cazi lat, batai pe care le-ai pierdut pentru ca nu ai avut curajul sa ripostezi… sau chiar despartirea cu prietena de la liceu pe care acum o vezi ca fiind cea mai sexy fata din viata ta.

Poate viata ti s-ar fi schimbat, poate ai fi fost altfel acum. Dar poate ca lumea s-ar fi schimbat in totalitate din cauza alegerilor tale. Poti chiar ajunge la paradoxul de a nu te mai naste daca parintii tai nu s-au intalnit pentru o noapte fierbinte de amor fara prejudecati.

Pornind de la acest subiect veti vedea in Hot Tub Time Machine sau Teleportati in adolescenta, dupa cum s-a tradus la noi, povestea a 4 prieteni care au ajuns la varsta a doua (ma rog, 3 dintre ei) si care au care mai de care niste vieti ratate, fara vise implinite, fara bani in care au pierdut chiar si legatura de prietenie pe care o aveau.

O comedie spumoasa, fara prejudecati, cu nuditate, sex in cada, glume deochiate, bautura si aiureli, totul pe un fundal de anii ’80 colorat si nonconformist. Foarte tare a fost felul in care personajele verifica in ce decada se afla: “Ce culoare are Michael Jackson?”

Filmul nu are pretentia de a comenta implicatiile calatoriei in timp sau de a da verdicte sau solutii la paradoxuri si teorii SF. Este o comedie la care pur si simplu razi de situatiile absurde si de prostiile la care poate ai luat si tu parte in tinerete sau – in functie de ce varsta ai – le faci chiar acum, weekend de weekend.

Daca vrei doar o comedie traznita la care sa razi in gura mare atunci trebuie vazut.

Daca ai pretentii pentru implicatii mai mari si mai profunde pentru calatoria in timp atunci vezi Butterfly Effect, seria Back to the Future sau Time Machine.

Bonus: Pe genericul de final videoclipul trupei Mötley Crüe, retransformat, de data aceasta este Mötley Lou

Vezi cum s-a transformat Google in Lougle.

Distributie: John Cusack /  Clark Duke / Craig Robinson/ Rob Corddry / Chevy Chase in rolul instalatorului

Super tare: Crispin Glover – intendentul de la hotel, cel fara mana, este acelasi actor care l-a jucat pe George Mc Fly in seria Back to the Future, Intoarcere in viitor, un film de capatai al genului.4 comentarii la Comedie spumoasa – Teleportati in adolescenta

 1. nick says:

  rockport@mutiny.property” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ!…

 2. Michael says:

  grokked@excretion.coffeepot” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ çà èíôó!…

 3. Wade says:

  ahead@stumbled.canvases” rel=”nofollow”>.…

  tnx!!…

 4. Leroy says:

  wristwatch@sut.reminders” rel=”nofollow”>.…

  ñïàñèáî çà èíôó….

Lasati un comentariu

* :*