Filme – curse de strada. Top Filme cu curse de strada online

Filme Curse de strada

Top filme cu curse de strada

Vezi care sunt cele mai tari si apreciate filme cu curse de masini facute pana acum.

2-Fast-2-Furious2 Fast 2 Furious (2003)

Urmarea fireasca a filmului de succes “The Fast and The Furios”. Politistul sub acoperire, care in primul film incerca sa ii prinda pe profesionistii de curse ilegale, primeste o ultima sansa pentru a-si curata numele. Este pus pe urma celui mai mare infractor din oras, un faimos spalator de bani si fan al curselor de masini rapide si puternice. Din pacate nu merge totul ca la carte.

Trailer 2 Fast 2 Furios

The Dale Earnhardt StoryThe Dale Earnhardt Story (2004)

Un om simplu, care munceste zi de zi pentru a-si sustine familia, se hotaraste sa isi urmeze visul. Sa devina cel mai bun pilot de masini in faimosul circuit Nascar. Ia decizia de a abandona scoala inca din liceu si incepe sa isi croiasca drumul spre destinul dorit. Dupa mai bine de 10 ani de incercari si esecuri reuseste sa se impuna in marile competitii de curse cu masini. Totul bine si frumos pana ce fiul sau se hotaraste sa urmeze acelasi drum, desi tatal sau a incercat de la inceput sa il orienteze in alta directie decat cea pe care a urmat-o el. Drama cea mai mare este ca nu are cum sa il opreasca.

Street RacerStreet Racer (2008)

Dupa ce loveste un baiat cu masina in timpul unei curse ilegale, ajunge dupa gratii. Proaspat eliberat, incearca sa isi gaseasca alt drum in viata, dar vechile obiceiuri il imping intr-o directie gresita. Oare va reusi sa se indrepte si sa lase in urma odata pentru totdeauna cursele cu masini?

death-raceDeath Race (2008)

Ajuns sa participe intr-un show sangeros si violent, Jensen Ames trebuie sa infrunte cele mai dure incercari la care poate fi supus un pilot de masini de curse. Este inscris “automat” intr-o cursa cu masini extrem de populara, unde nu exista niciun fel de regula sau lege. Trebuie sa faca tot posibilul sa castige pentru a-si recapata libertatea, intr-un joc unde multi sunt fericiti ca termina cursa indiferent de loc.

Trailer Death Race

  • Unique Post

Lasati un comentariu

* :*