Filme online AXN – Seriale Online AXN

Filme Online AXN - Seriale Online AXNDe acum poti urmari filmele si serialele preferate AXN, direct de pe calculator, pe site-ul oficial ww.axn.ro. Un lucru bun as putea spune intrucat multi dintre noi nu au timpul necesar pentru a urmari in fiecare zi serialul preferat precum Genesis, CSI, Gossip Girls etc. AXN player este 100% gratuit (pentru moment) si poti viziona oricate episoade doresti. In plus sunt subtitrate in limba romana si calitatea este exceptionala.

Enjoy!

 • Unique Post

7 comentarii la Filme online AXN – Seriale Online AXN

 1. [...] nou poti sa vezi filmele si serialele online AXN, gratis si [...]

 2. tirast says:

  as dori sa revad serialul stargatr-sg-1

 3. dana says:

  ce se intampla cu serialul internatul? l-ati abandonat asa….in plina desfasurare? nu mi se pare de bun simt gestul….unii il urmareau cu interes

 4. Bosincianu Marinela says:

  De ce ati intrerupt All Saints?sau se difuzeaza in alte zile si la alte ore?Lucrez in domeniu si era serialul meu preferat , please faceti ceva!

  • danadina says:

   Ar fi de preferat sa vedem Sanctuary.Este serialul meu preferat, din cauza ca Jonathon Young joaca in el.Please, face-ti ceva, cand pierd episoade nu mai am unde sa le vad!!!

 5. elisabeta says:

  as vrea sa revad serialul internatul Laguna Neagra de la primele episoade.am inceput sa l urmaresc de pe la sezonu 3 si nu inteleg multe din film.

 6. nico says:

  DE ce serialul MERLIN nu are subtitrare acum la reluare?

Lasati un comentariu

* :*