Filme online – filme online gratis

Filme online gratisIn ultimele luni au aparut din ce in ce mai multe siteuri cu filme online gratis. Este incredibil cat de populare au devenit adresele de filme online in ultima perioada, in Romania.

Conceptul este simplu. Intri pe siteul respectiv si poti viziona filme si seriale intregi, noi si vechi, fara nicio problema. Nu trebuie sa platesti nimic, nu trebuie sa iti faci cont. Pur si simplu te uiti prin colectia lor si iti alegi un film. Spre exemplu, cel mai popular site pe care l-am descoperit aduce in medie cam 30.000 de vizitatori pe zi. Vizitatori care toti cauta sa vada un film gratis. Apetitul romanilor pentru genul acesta de distractie este din ce in ce mai mare.

Ce fac aceste siteuri este la limita legalitatii, daca nu cumva o depasesc. Dar, asta nu este problema noastra. Este problema autoritatiilor si producatorilor care ar trebui sa fie mai proactivi in protejarea propriilor productii cinematografice.

Cele mai multe siteuri cu filme online merg pe principiul: noi doar oferim linkuri spre alte siteuri care gazduiesc aceste filme. Ca si raspuns, probabil, Media Pro Interactiv si-a lansat propriul site unde poti viziona contra cost un film. Mai mult poti sa te si abonezi la newsletter, pentru a afla care sunt noile filme – pardon, linkuri:) – care pot fi accesate printr-un simplu click.

Acum putin timp am realizat o comparatie intre siteurile cu filme online gratis si cele cu plata. Concluzia poti sa o tragi singur.

 • Unique Post

4 comentarii la Filme online – filme online gratis

 1. Filme online says:

  Da concluzia este ca ce e gratis se cauta. Si atat. Fara mai multe comentarii

 2. Reginald says:

  lived@arlington.expecially” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ!…

 3. darrell says:

  buenas@baptized.dilthey” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ….

 4. Daniel says:

  commemorating@parochial.washboard” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ!!…

Lasati un comentariu

* :*