Filme Stan si Bran Top

Vrei sa razi cu pofta? Ai ajuns bine!

Filmele cu Stan si Bran au ramas in memoria noastra pana si in zilele de azi, cand parca sunt la fel de vii ca si in anii comedii cu stan si brandouazeci cand s-au lansat ei de fapt.Probabil ca multi nu stiu asta dar pe cuplul celebru de comedii bune ii cheama de fapt: Stanley Laurel si Oliver Hardy. Desi au murit de ceva timp, in anii 65 respectiv  57, ei continua sa ne amuze. Aceste filme comice te fac de cele mai multe ori sa plangi de cat ai ras.

Aici ai un top filme tari cu Stan si Bran pe care poti sa le vezi online pe Cinema8.ro:

1. >>Nothing But Trouble :)

stan si bran

Cinema 8: Cei doi comici joaca rolul unui bucatar si a unui chelner. Actiunea are loc in mijlocul unei marii depresii in care mancarea si banii sunt destul de rari intalniti:). Comedia este absolut geniala. Stan si Bran te fac sa razi parca cu minim efort! Filmul nu este tocmai HD, dar se explica tinand cont ca filmul a fost lansat pe marile si micile ecrane in 1944. Daca nu te-ai uitat pana acum la un film facut de cei doi cu acesta trebuie sa incepi.. Vizionare placuta!

>>Air Raid Wardens :)

stan si bran 2Cinema 8: Intra cu usurinta in top 5 cele mai tari filme ale lui Stan si Bran. In acest film Stan Laurel si Oliver Hardy sunt doi cetateni “onesti” care incearca sa tina pe picioare o afacere. Nu prea le iese si ajung sa fie oamenii care sunt responsabili cu avertizarea orasului in caz de raid aerian:)..evident ar fi fost mai bine fara ei! Culmea, reusesc sa produca mai multa panica si confuzie, dar si distrugeri, decat daca ar fi stat acasa linistiti. O comedie foarte buna!

Mai multe filme cu Stan si Bran pe pagina urmatoare. Click “Page 2″

 • Unique Post

10 comentarii la Filme Stan si Bran Top

 1. Bogdanel says:

  pacat ca nu prea vorbeau in filmele lor:D..ca in rest sunt baieti..sau au fost:)

 2. Elnea says:

  mie nu imi plac..sunt parca prea vechi, sunt ca tom si jerry. intelegeti?

  • costi says:

   ai foarte mare dreptate sunt ca tom si jery sau ca beny hill sau carlie chaplin….. sunt nemuritoare….. iar tu prietene uita-te in continuare la filme de ultima generatie care nu au nici un pic de originalitate

 3. flory says:

  dak nu iti plak d k te uiti elnea uitate la alt ceva casa foster de exemplu

 4. florynel says:

  au fost cei mai tari,si inca mai sunt

 5. valyhanu says:

  as sta 24 din 24 ore cu Stan si Bran,voi nu?

 6. cosmin says:

  aaaaa frumos :D :D :D :D

 7. florin123456789 says:

  eu nu inteleg aproape nimic ca e in engleza dar in rest… in filmele in care nu vb sunt foarte tari

 8. nituu says:

  sant cei mai tari pacat ca nu sant cu titrari filmuletele cu ei

 9. andrei says:

  mie mi se pare cel mai tare film si daca nu va place uitativa la alt ceva cum ar fi desenele noi ca Stan si Bran sunt vechi ………………… intelegeti??

Lasati un comentariu

* :*